Home > Culinair > De Culinaire Ring: hét smulevenement van autoloze zondag

De Culinaire Ring: hét smulevenement van autoloze zondag

Allemaal blije gezichten. Autoloos flaneren langs de Groene Boulevard en genieten van de wonderlijke ambiance tijdens de tweede editie van ‘De Culinaire Ring’.

Hasselt was zondag 12 september even een echte stad om van te smullen. Veertien van de beste restaurants dekten hun tafels buiten op de boulevard en brachten hun mooiste creaties op bord of in het vuistje. In een omlijsting van sfeervolle livemuziek en straatanimatie genoten de aanwezigen voor een prettig en heel welkom weerzien sinds Covid-19 roet in het eten van zo veel sociale aangelegenheden gooide. Je voelde het duidelijk: dit heeft iedereen gemist. Er werd dan ook niet alleen gesmuld, gesmikkeld en gesneukeld, er moest ook heel wat worden bij – gebabbeld. Zon in de lucht en in het glas, heel wat restauranthouders waren dan ook binnen enkele uren al zo goed als uitverkocht. U was een goed publiek. Een sfeerbeeld.

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu