Home > Culinair > De Comedie

De Comedie

Genieten op het mooiste plein van Maastricht. De Comedie ligt centraal in het historisch centrum van Maastricht op de hoek van het Onze Lieve Vrouweplein en de Wolfstraat. Eigenlijk kun je er niet omheen. 

Het mooie terras staat in Maastricht bekend vanwege de ligging, de kwaliteit en de goede service. Bovendien heeft het de meeste zonuren van de stad. De relaxte sfeer zorgt ervoor dat De Comedie een ideale plek is om te borrelen en te dineren. De keuken onder leiding van chef kok Dennis Bornebroek heeft een moderne touch gekregen, wat tot uiting komt in prachtige, eigentijdse gerechten. Bij De Comedie kun je vanaf vanaf 9.30 uur terecht voor een heerlijk kopje koffie, een goed glas wijn en een heerlijk getapt biertje. Maar ook verzorgen zij uw ontbijt, lunch of diner. Dit alles onder genot van een prachtig uitzicht over het mooiste plein van Maastricht.

Keuken: internationaal/crossover
Couverts: 80
Creditcards: American Express/ EC/Maestro/Mastercard/VisaCard/Pin

Onze Lieve Vrouweplein 30B
6211 HE Maastricht
+31 (0)43 325 93 29
info@decomedie.nl
www.decomedie.nl
open: 9.30 – 22 u. voor ontbijt, lunch en diner

hide auteur

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu