Home > Culinair > De Brute Tafel by Hans van Wolde

De Brute Tafel by Hans van Wolde

Vrijdagavond vond de preview avond plaats van het nieuwe pop up concept van Hans van Wolde, De Brute Tafel. Het concept? ’24 avonden (tot en met eind februari), 60 gasten per avond: samen delen, proeven en beleven aan één tafel.’ Hans neemt zijn gasten gedurende de avond mee in zijn reis op weg naar het verwezenlijken van zijn droom. Een droom waarvan hij jaren geleden in zijn hoofd het eerste zaadje plantte: Brut. Vol passie licht hij tussen de gerechten door zijn visie, verhaal en doel van Brut 172 toe. Dat naast een culinair paradijs, vooral ook een educatiecentrum moet worden voor de volgende generatie chefs.

 

In totaal ontvangen de gasten een tiental gerechtjes uit de culinaire keuken van Hans van Wolde. En diverse bijpassende wijnen vanuit de regio en de rest van Europa. En dat tussen al het entertainment door.

‘Bij de Brute tafel ligt de verhouding tussen beleving en eten op 60/40. Vanaf maart bij Restaurant Brut 172 in Reijmerstock zal die verhouding omgegooid worden naar 40/60. Want uiteindelijk draait het er uiteraard om, om topgerechten te serveren. Maar anno 2020 verwacht de gast daar nu eenmaal een stuk beleving bij. Daar gaan we zeker voor zorgen’.

Het pop up concept de Brute Tafel, gevestigd in het Ainsi gebouw in Maastricht, blijft t/m half februari open. Voor meer informatie en reserveringen kijk op https://debrutetafel.com/

Foto’s: Instagram Chapeau Magazine

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.