Home > Culinair > Daily Fresh Food voedt Maarten van der Weijden

Daily Fresh Food voedt Maarten van der Weijden

Daily Fresh Food in Geleen, producent van onder meer versbereide en uitgebalanceerde kant-en-klaarmaaltijden voor de zorg en het bedrijfleven, gaat deze week een bijzonder avontuur aan. Het Limburgse bedrijf verzorgt vanaf komend weekend vier dagen lang 24 per dag het eten en het drinken van zwemmer Maarten van der Weijden en zijn begeleidingsteam.

De olympisch kampioen openwaterzwemmen duikt op vrijdag 21 juni opnieuw het Friese water in met de bedoeling de Elfstedentocht zwemmend af te leggen. Vorig jaar augustus wist Van der Weijden met zijn plan om de 199 kilometer lange schaatstocht op een alternatieve manier af te leggen heel Nederland enthousiast te krijgen. Met zijn initiatief haalde hij ruim vijf miljoen euro op voor onderzoek naar kanker, een ziekte waarvan hij zelf ooit genas.

Van de Weijden begon vol goede moed aan zijn lange zwemtocht. Na circa 55 uur in het water te hebben geleden en 163 kilometer te hebben gezwommen, moest hij het wegens ziekte opgeven. Eind maart dit jaar maakte hij bekend dat hij op in juni een nieuwe poging zou gaan doen.

Bij Daily Fresh Food in Geleen vinden ze het geweldig om een belangrijk maatschappelijk goed doel met goede voeding te ondersteunen, aldus Manager Marketing en Communicatie Jorg Lacroix.

_______________________________________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu