Home > Culinair > Cruises en gastronomie

Cruises en gastronomie

Het was niet zo heel toevallig dat er een middag lang bij restaurant Beluga Loves You in Maastricht gesproken werd over cruises. Want het door C&O Travel georganiseerde evenement was met name gericht op de luxe cruises waar gastronomie hoog in het vaandel staat.

Met name Oceania Cruises staat bekend om de cruises met niet overdreven grote schepen, waar de kwaliteit voorop staat en waarop culinair veel te genieten valt in de diverse restaurants aan boord.

„Dus is het niet vreemd om zo’n presentatie in een dergelijk mooi restaurant te doen”, vertelde Christine van Leeuwen van Oceania Cruises. „Na de pandemie zien we dat de belangstelling voor onze cruises enorm is toegenomen. Heel wat reizen zitten al helemaal vol, de mensen willen er weer op uit. Er zijn heel wat mensen die zweren bij een mooie cruise. Op die manier kun je de hele wereld ontdekken.”

Op zijn beurt zorgt chef Servais Tielman voor een keurig 3-gangenmenu om de aanwezige cruisesliefhebbers alvast in het juiste gemoed te laten komen.

show auteur

Auteur: Jo Cortenraedt

Hoofdredacteur, uitgever en allround journalist

Jo Cortenraedt

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu