Home > Culinair > Chef’s Table Maastricht Culinair gaat ondergronds

Chef’s Table Maastricht Culinair gaat ondergronds

Maastricht Culinair, een van de grotere clubs van restaurants en streekproducenten in Maastricht en omsteken, houdt op dinsdag 14 november de derde editie van Chef’s Table, een culinaire bijeenkomst die steeds opnieuw gewijd is aan een speciaal product uit de regio. Het programma omvat onder meer een live kooksessie, waar een aantal aangesloten chefs dit product op een bijzondere manier verwerken in een aantal nieuwe gerechten, de komende maanden op de menukaarten zullen prijken.

Waar eerder op hoog niveau gekookt werd met bloedworst (lees hier het verslag van de allereerste Chef’s Table) staat dit keer de grotchampignon uit Riemst centraal: deze gezonde ‘grottenheld’ is die dag de bron van inspiratie.  

Hans Snijders en Gilbert von Berg (respectievelijk executive chef en chef de cuisine van Château Neercanne), Camille Marell (chef cuisinier restaurant de Pastory) en Ralph Hermans (chef de cuisine restaurant Rantrée) verwerken de Riemster grotchampignons in nieuwe, bijzondere smaakcreaties, die à la minute bereid zijn.

De Chef’s Table is uitsluitend toegankelijk op uitnodiging. Uiteraard is Chapeau erbij om er uitgebreid verslag van te doen.

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu