Home > Culinair > Chef-kok Sven Nijenhuis weg bij Château Wittem

Chef-kok Sven Nijenhuis weg bij Château Wittem

Chef-kok Sven Nijenhuis vertrekt bij Château Wittem met het oog op een vervolgstap in zijn carrière. Hij heeft dat zelf bekendgemaakt in een bericht op Facebook. Welke nieuwe stap hij precies gaat zetten, vertelt hij er niet bij. ,,Ik kan jullie vertellen dat ik in goed overleg met Château Wittem ben gestopt als chef de cuisine. Vanaf nu de focus op het volgende hoofdstuk! Let’s go!!!, laat hij zijn Facebook-vrienden weten.

De 31-jarige Nijenhuis trad in het voorjaar van 2018 aan als nieuwe chef van Restaurant Julemont dat in het romantische kasteel in Wittem is ondergebracht. De talentvolle zoon van Otto Nijenhuis (Executive Chef bij Château St. Gerlach) kon op dat moment al terugkijken op een indrukwekkende carrière. Zo was hij souschef bij onder meer La Butte Aux Bois in Lanaken en het Arresthuis in Roermond. Daarvoor werkte hij als chef de partie bij Beluga (Maastricht), Parkheuvel (Rotterdam) en Ivy (eveneens Rotterdam). Zijn eerste grote gastronomische stappen zette hij bij Da Vinci (Maasbracht) en De Leuf (Ubachsberg).

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu