Home > Culinair > Chapeau zoekt jonge Limburgse horecaondernemers

Chapeau zoekt jonge Limburgse horecaondernemers

In samenwerking met horecagroothandel Hanos zet Chapeau tijdens het Limburgs Culinair Gala het Jong Limburgs horecatalent in het zonnetje. Zo worden er op 11 oktober prijzen uitgereikt aan het Jong Limburgs horecatalent in de bediening en in de keuken. Een derde prijs gaat uit naar een Jonge Limburgse horecaondernemer. Wie dat moeten worden, kun je zelf mee bepalen, eenvoudigweg door iemand in je omgeving – of jezelf – voor de wedstrijd op te geven.

De prijs voor de Jonge Limburgse horecaondernemer van het jaar is bestemd voor ondernemers die op jonge leeftijd al aardig aan de weg timmeren met hun eigen horecazaak. Daarbij wordt dit jaar extra gelet op de wendbaarheid en creativiteit in de afgelopen twee jaar, waarin ondernemers achtereenvolgens te maken kregen met de coronacrisis, een schrijnend tekort aan personeel en – in sommige gevallen – als triest sluitstuk de watersnoodramp.

Hoe gingen de jonge ondernemers – vaak nieuw in het vak en zonder al te veel ervaring op zak – om met deze tegenslagen? Hoe hielden ze het hoofd boven water en hoe kijken ze vooruit naar de toekomst? Ben of ken jij een jonge horecaondernemer (maximaal 29 jaar oud) in Nederlands Limburg die dag in dag uit keihard knokt voor zijn zaak? Die de afgelopen twee jaren het hoofd fier overeind heeft gehouden? Meld hem/haar/jezelf dan aan door een mailtje met informatie over de onderneming/ondernemer plus een motivatie te sturen naar demy.janssen@chapeaumagazine.com.

Aanmelden kan tot 1 oktober 2021, op basis van de inzendingen maken wij 4 oktober een voorselectie. De top-3 wordt op 11 oktober verwelkomd op het Limburgs Culinair Gala, waar de prijs zal worden uitgereikt.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu