Home > Culinair > Chapeau: Wie wordt het terras van het jaar 2019

Chapeau: Wie wordt het terras van het jaar 2019

Al sinds 2013 roept Chapeau jaarlijks het Limburg terras van het jaar uit.

Het winnende Limburgse terras, waarvan de eigenaar beloond wordt met een award van Chapeau Magazine, wordt – zoals gebruikelijk aan de hand van een aantal vaste criteria en een persoonlijke motivatie – bepaald door een jury van redacteuren en medewerkers van Chapeau, onder leiding van hoofdredacteur Jo Cortenraedt.

Daarnaast organiseren we sinds 2017 de publieksprijs, samen met de 1Limburg. Zoals de naam al aangeeft wordt de winnaar van deze prijs mede bepaald door iedereen die de moeite doet zijn stem uit te brengen.

Kortom, wat is volgens u hét terras van Limburg? Alle lezers van Chapeau en 1Limburg die het leuk vinden om een antwoord op deze vraag te geven, kunnen vanaf nu suggesties aandragen door onderstaand formulier in te vullen.

De mogelijkheid om tips of suggesties in te sturen staat open tot donderdag 28 maart 23u59. De drie terrassen die het meest genoemd worden krijgen een plek in de finaleronde (die loopt van 29 maart tot en met 2 april). Het Limburgse (Nederlands en Belgisch Limburg) terras met de meeste stemmen is de uiteindelijke publiekswinnaar, die op 15 mei bekend zal worden gemaakt. 

________________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.