Home > Culinair > Chapeau Restaurantgids breidt uit met wijndomeinen

Chapeau Restaurantgids breidt uit met wijndomeinen

Auteur: Jo Cortenraedt

De Chapeau Restaurantgids verandert vanaf 2017 in ‘de Limburgse wijn- en restaurantgids’.  De eerste editie wordt eind november 2016 uitgebracht.

De Limburgse wijn wordt steeds vaker geschonken in de Limburgse restaurants en daarom ligt het voor de hand om  niet alleen een groot aantal restaurants in één handzame en luxe gids in pocketformaat op te nemen, maar ook de vele wijndomeinen die Limburg rijk is, inclusief de grensregio.

Ook zal het restaurantgedeelte een stuk persoonlijker worden. Naast de algemene informatie over de eigenschappen van elk restaurant, zullen we de lezers meer persoonlijk kennis laten maken met patron en/of de chef. Daarmee zal de signature van elk restaurant duidelijker naar voren komen.

Wat is de filosofie van de keuken, met welke producten wordt gewerkt? Daarmee kan elke zaak zich  onderscheiden.

‘De Limburgse wijn- en restaurantgids’ wordt geproduceerd door Chapeau Magazine in samenwerking met Gastvrij Magazine, en verschijnt in een oplage van 15.000 stuks. De gids zal door beide media verspreid worden. Bovendien ontvangt elke deelnemende zaak 100 exemplaren.

Door deze inhoudelijke uitbreiding wordt deze gids nog meer de perfecte wegwijzer in de culinaire Euregio.

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.