Home > Culinair > Chapeau ‘Proef Lokaal’ special

Chapeau ‘Proef Lokaal’ special

Al ruim 23 jaar zet Chapeau Magazine in op al het goeds uit de regio. Anno 2020 is deze gedachte, als gevolg van de coronacrisis, actueler dan ooit. Kies voor streekproducten, maak uitjes in eigen regio, proef al het lekkers bij de restaurants om de hoek thuis en beleef de pracht en praal van je nabije omgeving. Koop lokaal en #supportyourlocals.

Om vorm te geven aan dit devies presenteren wij een speciale actie aan lokale horeca, streekleveranciers en streekproducenten. Op die manier willen we de smaakmakers van de regio een hart onder de riem steken en de Belgische en Nederlands Limburgse doelgroep van Chapeau Magazine motiveren en stimuleren om lokaal boodschappen te doen en de streek te proeven. Bij de boer om de hoek, de slager in het volgende dorp en de horecaondernemers uit de regio.

Ben jij een Limburgse smaakmaker en wil je jouw producten of diensten cross-mediaal onder de aandacht brengen van de lezer van Chapeau? Neem contact op met je media-adviseur of mail naar sales@chapeaumagazine.com voor meer info!

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.