Home > Culinair > Chapeau lanceert nieuwe culinaire gids Limburg

Chapeau lanceert nieuwe culinaire gids Limburg

Auteur: Xavier Cortenraedt

Chapeau lanceert in januari 2019 een compleet vernieuwde culinaire gids voor Limburg. Hierin zal de redactie van Chapeau de meest interessante culinaire adressen in Limburg (NL en BE) en de grensstreek uitkiezen. Ook is er redactionele aandacht voor Limburgse wijnen, cocktails, culinaire trends en persoonlijke verhalen. De gids is voor het eerst ook tweetalig. Nederlands en Engels.

  

De basisgedachte is dat Chapeau per regio haar favoriete kwalitatieve restaurants beknopt zal opsommen. Horecabedrijven die zichzelf extra willen profileren middels mooie fotografie en extra informatie over de eigen formule, die krijgen daartoe uitgebreide mogelijkheden.

Enkele kenmerken van de culinaire gids 2019:

  • Onafhankelijke culinaire jaargids
  • Journalistieke content
  • A5 formaat
  • Oplage 20.000 stuks
  • Tweetalig (Nederlands/Engels)
  • Print en online product
  • Euregionaal grensoverschrijdend
  • Luxe Product, bewaar exemplaar

Verspreiding gebeurt via diverse kwalitatieve kanalen: o.a. de abonnees van Chapeau, de losse verkooppunten van Chapeau Magazine, de deelnemende restaurants, de toonaangevende hotels en hotspots in Limburg, de extra Chapeau-distributie in de Randstad en de online kanalen van Chapeau.

  

De culinaire gids zal feestelijk worden gepresenteerd. Hierover later meer informatie.

Wilt u ook weten hoe u als (horeca)-ondernemer of toeleverancier, de mogelijkheid heeft om uw zaak onder de aandacht te brengen van deze koopkrachtige doelgroep?

Contacteer ons dan via sales@chapeaumagazine.com of 0433216226.

De salesdeadline is 1 november 2018.

______________________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.