Home > Culinair > Chapeau en Les Saisons Culinaires presenteren lijst met streekleveranciers en streekproducenten

Chapeau en Les Saisons Culinaires presenteren lijst met streekleveranciers en streekproducenten

Als we de afgelopen periode iets geleerd hebben dan is het wel dat lokaal nu belangrijker is dan ooit. Kies voor streekproducten, maak uitjes in eigen regio, proef al het lekkers van de restaurants om de hoek thuis en beleef de schoonheid van je nabije omgeving. Koop lokaal en #supportyourlocals.

Om vorm te geven aan dit devies en lokale ondernemers een hart onder de riem te steken, hebben Chapeau Magazine en Les Saisons Culinaires de afgelopen weken Limburgse streekproducenten en streekleveranciers in kaart gebracht.

Via www.lessaisonsculinaires.nl presenteren wij met trots een lijst met ruim 100 locaties, inclusief informatie over hun assortiment en openingstijden/mogelijkheden ten tijden van corona. Op deze manier willen we jullie inspireren om zelf ook lokaal boodschappen te doen. Lokaal kopen is immers belangrijker dan ooit.

Gaat dat zien en laat je de komende periode verrassen door de veelzijdige smaak van Limburg. Het is heerlijk.

Het vullen van deze lijst is een ongoing process, daarom nogmaals de oproep: ben/ken jij een Limburgse streekleverancier of streekproducent? Vul dit formulier in en wij zorgen dat jij/zij een plekje krijgen in het overzicht!

www.lessaisonsculinaires.nl

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.