Home > Culinair > Camille Oostwegel in raad van bestuur Relais & Châteaux

Camille Oostwegel in raad van bestuur Relais & Châteaux

Camille Oostwegel, eigenaar en algemeen directeur van Oostwegel Collection, treedt toe tot de internationale raad van bestuur van Relais & Châteaux, een vereniging met meer dan 580 historische hotels en restaurants die worden geëxploiteerd door onafhankelijke hoteliers, chef-koks en eigenaren. Oostwegel vertegenwoordigt binnen de organisatie 24 bijzondere residenties in de Benelux, Oost-Europa en Scandinavië. Zijn streven is erop gericht om de naamsbekendheid van het merk Relais & Châteaux te verbeteren en in zijn delegatie nieuwe leden te verwelkomen.

Oostwegel, die vorig jaar zijn vader Camille Oostwegel sr. opvolgde als eigenaar/algemeen directeur van het familiebedrijf, kan inmiddels bogen op meer dan tien jaar ervaring. Hij werkte voor diverse grote hotelbedrijven, onder andere in de Verenigde Staten. Twee van de vier huizen van Oostwegel Collection zijn lid van Relais & Châteaux: Château St. Gerlach (sinds 2013) en Château Neercanne (sinds 2018).

Relais & Châteaux heeft leden over de hele wereld, van de wijnstreek Napa Valley en de Franse Provence tot de stranden van de Indische Oceaan. Zij zetten zich in voor het behoud van het lokale erfgoed en gastronomie en hebben binnen hun bedrijfsvoering veel aandacht voor milieu en duurzaamheid.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.