Home > Culinair > Cafés Richard Nederland

Cafés Richard Nederland

Parijs is geliefd om zijn beroemde monumenten en zijn cafés vol geschiedenis en rijkdom. Lang was de stad een toevluchtsoord voor intellectuelen, kunstenaars, schrijvers en denkers die hun inspiratie daar vonden. Vele films en foto’s zijn vereeuwigd in de bistro’s en cafés van Parijs.

De koffie van Cafés Richard past perfect in het landschap, in een iconische film als Le Fabuleux Destin dAmélie Poulain of in krantenfoto’s uit het dagelijks leven. Hier een kopje, daar een suikerklontje met een vrachtwagen van Cafés Richard op de achtergrond…

Als partner van de horeca, wordt Cafés Richard al meer dan 50 jaar geassocieerd met de authenticiteit van de duizenden vestigingen waar deze bijzondere koffie wordt geleverd.

Roderick Ramaekers van Cafés Richard Nederland: Onze klanten zijn onze beste ambassadeurs. Of het nu gaat om mooie restaurants, boutique hotels, gezellige cafés en trendy bars, we staan altijd klaar om onze relaties van dienst te zijn. Met onze SCAE-gecertificeerde koffieacademie trainen en begeleiden wij klanten en hun personeel.


Cafés Richard
Roderick Ramaekers en Viola Beekman
06 48 474 861
info@cafesrichard.nl 
www.cafesrichard.nl

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.