Home > Culinair > Café Brasserie Capital Maastricht: finalist publieksprijs ‘Terras van het jaar 2024’

Café Brasserie Capital Maastricht: finalist publieksprijs ‘Terras van het jaar 2024’

Sinds 27 maart is massaal gestemd op de favoriete terrasjes in Limburg. De top 5 hiervan, strijdt in de week van 15 april om de publieksprijs ‘Terras van het jaar 2024’. Om je te helpen bij het maken van je keuze stellen we de vijf finalisten aan je voor In deze aflevering Café Brasserie Capital in Maastricht.

Op de markt in Maastricht ligt Café Brasserie Capital, bekend als het grootste en zonnigste terras van de stad. Het pand met meer dan 300 jaar aan historie werd in 2020 onder handen genomen door oprichter Ralph Bastiaens

Met de vele ruimte die het terras biedt is er altijd wel een plekje te vinden. Niet alleen in de zomer, maar ook in de winter kun je er terecht. Ze hebben namelijk een deel van het terras winterproof gemaakt.

Bij Café Brasserie Capital kun je zeven dagen per week terecht voor ontbijt, lunch, diner of een borrel. Op de seizoensgebonden kaart vind je vooral lokale en pure gerechten. Ook is er een grote diversiteit aan dranken. Of je nu zin hebt in een speciaalbiertje, een lekkere cocktail of een goede kop koffie; hier ben je altijd aan het juiste adres.

Voor speciale gelegenheden kun je terecht in ‘Chambre Capital’. Dit is een besloten ruimte die beschikbaar is voor zakelijke maar ook privégelegenheden. In de toekomst zijn er nog plannen voor de realisatie van 6 luxe suites in het oude hotel.

Markt 30, Maastricht (NL) – cafebrasseriecapital

Deze stemronde is gesloten, de winnaar wordt in de week van 15 april bekend gemaakt.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.