Home > Culinair > Buon’Eatalia

Buon’Eatalia

´Cibo per amici’ is Italiaans voor ‘Food for friends’, en dat is waar het allemaal om draait bij Buon’Eatalia. De zaak staat voor al het mooie en lekkers dat Italië te bieden heeft. Het eten wordt hier met een smile geserveerd. Omringd door vrienden geniet je bij Buon’Eatalia van de Italiaanse keuken. Op de menukaart van Buon’Eatalia staan heerlijke pizza’s, verse pasta’s en vis- en vleesgerechten van de hoogste kwaliteit. De pizza’s van Buon’Eatlia worden bereid in een authentieke houtoven, het pronkstuk van de zaak, en worden door Hasselaren ‘the best pizza in town’ genoemd. Tijdens de herfst en wintermaanden wordt de kaart verrijkt met gerechten met verse truffel. Bij deze Italiaanse gerechten kun je per gerecht een andere wijn drinken, de wijnkaart van Buon’Eatalia telt namelijk maar liefst 13 witte en 13 rode wijnen die per glas geschonken worden. Het restaurant aan de Zuivelmarkt in Hasselt is niet zomaar het zoveelste Italiaanse restaurant. Hier komt je voor een totaalbeleving. Die begint al bij het gevoel dat je krijgt op het moment dat je hier de drempel over stapt. Door het grootstedelijke interieur heb je al snel het gevoel dat je je in Londen of New York bevindt.

Zuivelmarkt 22
Hasselt, België
+32 (0) 11 71 1900
www.buoneatalia.be

_______________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.