Home > Culinair > Buon’Eatalia: genieten van het eten en de mensen

Buon’Eatalia: genieten van het eten en de mensen

Cibo per amici, Italiaans voor ‘food for friends’, is waar het allemaal om draait bij Buon’Eatalia. Het interieur van de zaak aan de Zuivelmarkt in Hasselt geeft je bij binnenkomst het idee dat je in Londen of New York terechtgekomen bent. De sfeer, geuren en kleuren liegen er echter niet om: hier komt al het moois dat Italië te bieden heeft aan bod.

Net zoals in Italië, geldt bij Buon’Eatalia dat eten iets is waar je vooral van moet genieten in het gezelschap van mensen van wie je houdt. Samen delen of allemaal een eigen menu, het kan allebei. In de wintermaanden speelt de wintertruffel jaarlijks een belangrijke hoofdrol in de keuken van Buon’E- atalia. Op welk moment van het jaar je ook aan tafel schuift, liefst met familie, vrienden of bekenden; met 26 open wijnen per glas en tientallen wijnen op fles, ben je hier altijd verzekerd van een mooie middag of avond.

Het paradepaardje van Buon’Eatalia is de authentieke houtoven die midden in het restaurant staat. Hier worden niet alleen ‘the best pizza’s in town’ in gebakken; het is ook een echte eyecatcher die naad- loos met het interieur van de zaak versmolten is.

Zuivelmarkt 22, Hasselt (BE) – buoneatalia.be

hide auteur

Auteur: Demy Janssen

Creatieveling en levensgenieter

Demy Janssen

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.