Home > Culinair > Brut172 op shortlist mooiste restaurant ter wereld

Brut172 op shortlist mooiste restaurant ter wereld

De jury van de Restaurant & Bar Design Awards, een onderscheiding voor de meest invloedrijke en creatieve restaurants en bars ter wereld, heeft Brut172 van chef-kok Hans van Wolde geselecteerd als een van de tien mooiste restaurants ter wereld in de ‘luxury’ categorie.

De transformatie van vervallen boerderij naar restaurant ging niet geheel zonder vallen of stoten. Maar zoals dat zo vaak gaat, was het dat het allemaal waard. Sinds de opening van Brut172 in maart 2020 zijn alle gasten van het inmiddels met twee Michelinsterren bekroonde restaurant het erover eens: het resultaat is verbluffend. Dat vonden dus ook de juryleden van Restaurant & Bar Design Awards, die al meer dan tien jaar jaarlijks de meest indrukwekkende hospitality-locaties wereldwijd bekroond met hun felbegeerde awards.

Hans van Wolde en architect Niels Maier werden verrast met een plek op de lijst van de laatste tien gegadigden voor de award, die over een kleine twee maanden wordt uitgereikt.  De uiteindelijke winnaar van de prestigieuze prijs wordt op 15 oktober bekendgemaakt.

show auteur

Auteur: Demy Janssen

Creatieveling en levensgenieter

Demy Janssen

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.