Home > Culinair > Boscafé de Busjop Heythuysen: finalist publieksprijs ‘Terras van het jaar 2024’

Boscafé de Busjop Heythuysen: finalist publieksprijs ‘Terras van het jaar 2024’

Er is sinds 27 maart massaal gestemd op de favoriete terrasjes in Limburg. De top vijf hiervan, strijdt in de week van 15 april om de publieksprijs ‘Terras van het jaar 2024’. Om je te helpen bij het maken van je keuze stellen we de vijf finalisten aan je voor! In deze aflevering Boscafe de Busjop in Heythuysen.

Of je nu komt voor een stevige lunch of een uitgebreid diner, Boscafé de Busjop biedt een unieke beleving waarin warmte en gezelligheid samenkomen. En waarin de smaak van Limburg de absolute hoofdrol speelt. Op een prachtige locatie midden in geliefde Leudal.

Waar de tijd lijkt te vertragen, vriendschappen ontstaan en waar kinderen zich vermaken in het kabouterbos. Café de Busjop nodigt je uit om je te laten onderdompelen in de natuurlijke sfeer van het café. Waar de ochtendzon de wereld begroet en de muziek van de natuur een tijdloos ritme biedt.

Ontdek het bourgondische leven van Heythuysen!

Busschopsweg 9, Heythuysen (NL) – debusjop.nl

Deze stemronde is gesloten, de winnaar wordt in de week van 15 april bekend gemaakt.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.