Home > Culinair > Bistro TWO, Magis en Peil 5 winnaars Terras van het Jaar 2022

Bistro TWO, Magis en Peil 5 winnaars Terras van het Jaar 2022

Het team van Chapeau ging vandaag op pad voor de prijsuitreiking van de wedstrijd ‘Terras van het Jaar 2022’.

De juryprijs voor Nederlands-Limburg is gewonnen door Bistro TWO in Roermond. ,,Deze locatie heeft alles wat je kunt wensen voor een super hip terras” staat in het juryrapport. Het etablissement heeft zelfs twee terrassen met een mooi uitzicht. ,,Het dakterras heeft een eigen cocktail- en wijnbar en er staan meerdere big green eggs. De menukaart heeft een hoge kwaliteit maar is heel toegankelijk, ook vanwege de leuke bistroprijs. Je proeft de invloeden van sterrenzaak ONE in Roermond (zelfde eigenaar),” vervolgt het rapport.

De juryprijs voor Belgisch-Limburg is uitgereikt aan Magis in Tongeren, een restaurant met 1 ster in het hart van de oudste stad van België. Het beschikt over een oude stadstuin waar een heel comfortabel terras is geïnstalleerd. ,,Daar kun je zalig lunchen en dineren op sterrenniveau” meldt de jury.

Brasserie Peil 5 in Schinnen heeft de publieksprijs gewonnen, een initiatief van Chapeau in samenwerking met L1 en 1Limburg. Andere genomineerden waar de afgelopen weken op gestemd kon worden zijn: Kornuiten van de Koraal Lemiers, Gasterij Goesting Meerssen, Gerardushoeve Epen en het IJzeren Bos Susteren.

Peil 5 won met ruim 400 stemmen voorsprong. De uitbaters zijn uiteraard zeer vereerd met de waardering die ze van het publiek kregen. Peil 5, gelegen langs de Geleenbeek is een zeer succesvolle ‘dagzaak’ met een ruime kaart.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.