Home > Culinair > Bistro K

Bistro K

Bart Frijns en Pieter Janssen zijn goede vrienden en sinds eind 2017 ook zakenpartners. Toen openden ze namelijk in Kanne een Bistro met de naam ‘K’. In een industrieel design en omgeving van warmte en comfort, draait het allemaal om verse, lokale producten, topkwaliteit en bereidingen volgens het seizoen. De menukaart van K verandert regelmatig op basis van het seizoen en de inspiratie van de chef. Bart laat zich namelijk niet graag aan banden leggen en verwerkt nieuwe inspiratie heel soepel tot nieuwe culinaire creaties. Gasten van K kunnen kiezen voor een beperkte a la carte kaart met vier keuzes voor iedere gang. Dat is een bewuste keuze, zo kunnen de heren evenveel zorg dragen voor alle gerechten op de kaart.

Op de wijnkaart van K vinden we een uitgebreide selectie lokale en wereldwijnen. Grote openslaande ramen vormen de toegang tot een grote groene tuin waar ’s zomers diner geserveerd wordt. Bistro K heeft tevens een B&B met vijf kamers. Hier is de stijl van de bistro en een warme sfeer samengebracht tot een oase van luxe en rust. Een overnachting in de B&B maakt je bezoekje aan K compleet: smakelijk tafelen, heerlijk slapen en de ochtend nadien een ontbijt met louter verse producten.

Statiestraat 43
Kanne, Belgie
+32 (0) 12 227 522
www.k-kanne.be

________________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.