Home > Culinair > Beluga Loves You

Beluga Loves You

In de diverse ‘areas’ van Beluga Loves You ontvouwt zich een wereld van smaken, geuren en gastvrijheid. Geniet van gerechten op hoog nive­au in een aange­name en ongedwongen sfeer. Ontdek hoe tegengestelde smaken kunnen samenkomen.

In de Restaurant Area worden de mooiste gerechten en de beste wijnen geserveerd en ondergaat u de complete Beluga Loves You ervaring. Eten, drinken en tuned up­ mu­ziek in een sfeer van optimale gast­vrijheid.

De ‘Love Boat Area’ en de ‘Lounge Area’ zijn bestemd voor  low dining. Hier dineert u aan kleine semi‑lage tafels met uit­zicht op de Maas. In ‘Die Stube Area’ en de ‘Foodbar Area’, tus­sen de keuken en de Maas, kunt u de verrichtingen in de keuken volgen en tijdens de lunch of het diner genieten van de resultaten. En als afsluiter vervult chef-kok Hans van Wolde aan het eind van de avond regelmatig de rol van deejay!

In het voorjaar en de zomer bent u van harte welkom op één van de best bewaarde geheimen van Maastricht: de ‘Garden Area’, de compleet vernieuwde binnentuin, waar een lunch of aperitief een bijzondere belevenis wordt.

Beluga Loves You
Plein 1992, 12
6221 JP Maastricht
043 – 321 33 64
www.belugalovesyou.com
info@belugalovesyou.com       
Ma tot za 12.00 – 13.30 uur, 18.30 – 21.00 uur

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.