Home > Culinair > Beluga Loves You tijdelijk dicht voor verbouwing

Beluga Loves You tijdelijk dicht voor verbouwing

Restaurant Beluga Loves You (*) in Maastricht blijft nog tot 1 augustus dicht. Deze zomer gaat er flink verbouwd worden. Niet alleen om de vochtproblemen aan te pakken, zoals die zich voordoen, maar ook om de inrichting te vernieuwen.

„Door corona zijn er nieuwe normen ontstaan”, zegt eigenaar Servais Tielman. „Maar wij gaan niet met schotjes en andere hulpmiddelen werken. Het moet stijl en klasse uitstralen. De huidige tafels zijn vastgeschroefd in de vloer, daar kun je niet mee schuiven. Dus halen we alles eruit en komen er nieuwe meubels en een nieuwe indeling.”

Tot 1 augustus blijft Beluga Loves You maaltijden op bestelling bezorgen. Tot nu toe zijn al duizenden gerechten verkocht. Of deze service ook na de sluiting zal blijven bestaan, is nog onduidelijk. „Ik denk niet onder de naam Beluga. We willen ons toch in de eerste plaats richten op onze gasten die hier naar toe komen. Maar voor deze coronatijd is het een welkome bron van inkomsten. Vandaar ook dat we tijdelijk met Social Deal in zee zijn gegaan.”

hide auteur

Auteur: Jo Cortenraedt

Hoofdredacteur, uitgever en allround journalist

Jo Cortenraedt

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.