Home > Culinair > Bekijk nu de online versie van de Chapeau Restaurantgids 2020

Bekijk nu de online versie van de Chapeau Restaurantgids 2020

Het lijkt er sterk op dat de Limburgse gastronomie haar zelfvertrouwen heeft teruggewonnen. Niet alleen als het gaat om de absolute top, maar ook om de niveaus daar vlak onder. Wie in de Euregio uit eten wil, al dan niet op bijzondere wijze, heeft een ruime keuze uit een veelheid aan restaurants met diverse prijsniveaus. De Chapeau Restaurantgids 2020 die deze week gepresenteerd is tijdens de tweede editie van het Limburg Culinair Gala in het Van der Valk Theaterhotel De Oranjerie, geeft een uitgebreid overzicht van hoogstaande, maar zeker ook leuke, hippe en vriendelijk geprijsde restaurants in Belgisch en Nederlands Limburg (en de regio’s Luik en Aken) die volgens het team van Chapeau het bezoeken meer dan waard zijn.

De tweetalige Chapeau Restaurantgids wordt de komende weken verspreid via de restaurants die erin zijn opgenomen. De abonnees en andere lezers van Chapeau ontvangen de gids tegelijk met de editie van het nieuwe nummer van Chapeau Magazine, dat maandag 17 februari verschijnt en een paar dagen later in de winkel ligt. Bijgaand alvast de digitale editie.

Horecaondernemers die meer weten willen weten over de mogelijkheden van de Chapeau Restaurantgids voor hun bedrijf, zijn van harte uitgenodigd zich aan te melden voor de nieuwsbrief via mailchi.mp/chapeaumagazine/restaurantgids. Een mailtje naar marketing@chapeaumagazine.com volstaat eveneens.  

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.