Home > Culinair > Asperge kick-off in Venlo

Asperge kick-off in Venlo

In restaurant Valuas in Venlo vond een feestelijke kick of van het aspergeseizoen plaats. Zes sterrenchefs van even zoveel restaurants in Nederland bereidden in Venlo een 7-gangenmenu voor de in ruime getale aanwezige gasten.

Eric Swaghoven (Valuas *), Jarno Eggen (Groene Lantaarn **), Jef Schuur (Bij Jef*), Martin Kruithof (de Lindenhof**), Erik van Loo (Parkheuvel**) en Wilco Berends (de Nederlanden*) zorgden ervoor dat er in elk gerecht iets van asperge te proeven viel.

Het witte goud kwam al uit de volle grond, maar dan wel van verwarmde bedden. „De smaak is prima, we moeten alleen kijken zich gaan ontwikkelen met de hogere energieprijzen”, vertelde Eric Swaghoven.

Erik van Loo, met Mechelse roots maar tegenwoordig met Rotterdamse tongval, zei dat hij zijn personeel in coronatijd heeft kunnen behouden. „Maar dat heeft natuurlijk een aardige cent gekost. Toch ben ik er blij mee. Hoop wel dat de oorlog snel voorbij is, zodat we echt weer helemaal ontspannen kunnen gaan genieten.”

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu