| Culinair

7x romantisch dineren op Valentijnsdag

Het is bijna weer zover, Valentijnsdag staat voor de deur. Dé dag om je geliefde volledig in de watten te leggen en samen volop te genieten. Heb jij nog inspiratie nodig voor leuke restaurants om romantisch te dineren? Wij zetten voor je op een rij welke restaurants in Limburg een speciale Valentijnsactie hebben, of die althans op hun website communiceren. Ideaal voor een romantische Valentijnsdag. Wil je nog meer inspiratie? Check dan onze restaurantgids.

Bij Vivendum kun je terecht in het weekend voor Valentijn. Je kunt kiezen uit een in- dining menu bij de Hostellerie. Voor degenen die het genot niet willen beperken tot het eten en drinken zelf, kun je ook gebruik maken van de intieme B&B-kamers. Liever knus thuis? Ook geen probleem, hostellerie Vivendum biedt namelijk ook een speciaal Valentijns menu aan voor take away.
Dilsen-Stokkem
Vissersstraat 2, Dilsen-Stokkem (BE)
Restaurant Ralf Berendsen is gevestigd in het prestigieuze hotel La Butte aux Bois (*****) in de bossen van Lanaken.  Hier zijn alle plekjes voor 14 februari reeds bezet, maar dat betekent niet dat je niet volop kunt genieten van deze romantische locatie. Bij Bistrôt Le Ciel, ook in La Butte aux Bois, zijn er immers wel nog plekjes vrij. Tijdens Valentijnsdag kun je hier genieten van een liefdevol 5 gangendiner met 2 amuses.
Lanaken
Paalsteenlaan 90, Lanaken (BE)
Speciaal voor Valentijnsdag opent Magis de deuren op dinsdag. Op 14 februari kun je genieten van het Magis degustatiemenu van 7 gangen.  Een menu met de smaakexplosies die we van Dimitry Lysens gewend zijn.
Tongeren
Hemelingenstraat 23, Tongeren (BE)
Geen zin om op Valentijnsdag speciaal voor je geliefde te koken, maar om je geliefde te verrassen met een culinair diner aan huis? Altermezzo heeft een take- away box samengesteld om thuis snel en gemakkelijk klaar te maken zodat je meer tijd samen kan spenderen. De box bestaat uit 4 gangen inclusief teasers, sweets, tea ceremony, brood en boter by Brijosh.
Tongeren
Bilzersteenweg 366, Tongeren (BE)
Gevestigd op de tweede etage van Theater de Maaspoort in Venlo, waar je vanaf het zonovergoten terras of van achter grote raampartijen gegarandeerd kunt wegdromen bij een waanzinnig uitzicht over de Maas en de binnenstad van Venlo. Alsof dat nog niet genoeg is om verliefd op te worden, serveert Cabillaud ook nog een Valentijnsmenu vol warme smaken én een bijzonder liefdevol dessert.
Venlo
Oude Markt 30, Venlo (NL)
Een hippe gastrobar gevestigd in een imposante dokterswoning aan de Dokter Haubenlaan in Maasmechelen. Barbacoa heeft speciaal voor Valentijn een 5 gangen menu samengesteld. Dit menu wordt geserveerd op 14 februari én de drie dagen ervoor. Op 11, 12, 13 en 14 februari voor diner, 12 februari ook voor de lunch!
Maasmechelen
Dokter Haubenlaan 69, Maasmechelen (BE)
Ook bij ‘de Bouchon’ in Maastricht vier je Saint-Valentin. Knus, romantisch, Franse chansons op de achtergrond en het fijnste wat de Franse keuken te bieden heeft op het bord. Glaasje Franse champagne om mee te proosten en jullie V-day is compleet!
Maastricht
Wycker Brugstraat 54, Maastricht (NL)

De top in een overzicht

Blijf op de hoogte!

Instagram
LinkedIn
YouTube

Deel dit artikel:

Lees meer over: Alter, Barbacoa, Bouchon d'en Face, Cabillaud, Magis, Ralf Berendsen, Vivendum

Ook interessant