Home > Culinair > 7de editie Winefair in Genk

7de editie Winefair in Genk

Vrijdagavond opende de 7de editie van het Wine &food festival Winefair. De Limburgse editie vond niet zoals vertrouwd plaats in Lanaken, maar verhuisde voor dit jaar naar Thor Central in Genk. Met deze locatie is een 3 jarig contract gesloten en wil de organisatie doorgroeien naar 5.000 bezoekers. 

De nieuwe locatie zorgde meteen al op de openingsavond, de wine after work,voor een duidelijke kwaliteitsimpuls qua beleving. De bezoekers treffen dit jaar ook dubbel zoveel wijnstands aan, waarbij overal kosteloos geproefd kan worden. 

Om deze video te kunnen bekijken moet je de statistics, marketing cookies accepteren.

‘Door deze centralere ligging in Belgisch Limburg, trekken we meer mensen vanuit de gehele provincie aan’, aldus organisator Stefan Frissen. 

Ook een kleine delegatie van de Chapeau Next Generation was aanwezig bij deze feestelijke eerste avond. De Winefair is nog zaterdag en zondag te bezoeken van 14u t/m 20u. Kijk voor meer informatie op www.winefair.be

Foto’s: Jempi Welkenhuyzen. 

 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu