Home > Culinair > 7 x dineren op carnavalsdinsdag

7 x dineren op carnavalsdinsdag

Carnaval, voor veel Limburgers zijn dit de mooiste dagen van het jaar, met volop feestvieren in café of op straat. Geen wonder dan ook dat veel restaurants deze dagen de deuren gesloten houden. Al snappen we best dat dat voor iedereen die geen carnaval viert, heel vervelend is. Wij maakten speciaal voor de niet-carnavalisten en iedereen die na vijf dagen carnaval wel klaar is met gefrituurde maaltijden een lijstje met restaurants die wel open zijn op carnavalsdinsdag én nog plek hebben, zodat jij even aan de drukte kunt ontsnappen.

Clermont – Vaals

Bij Clermont kun je terecht voor lunch of diner op carnavalsdinsdag. De nieuwe chef van Clermont, het restaurant ín Hotel Kasteel Bloemendal introduceerde nog niet zo lang geleden een nieuwe menukaart waar de klassiek Franse keuken wordt gecombineerd met zijn Peruaanse roots. Laat je verrassen door heerlijke creaties en beleef je Zuid-Amerikaanse carnaval hier.

Spencer’s – Maastricht

Enkele meters van de carnavalsgekte op het Vrijthof vind je Spencer’s, het restaurant in het Kruisherenhotel in Maastricht. Onder leiding van chef de cuisine, Camiel Custers, creëert het keukenteam gerechten geïnspireerd op de bourgondische levensstijl van Maastricht.

Les Salons – Valkenburg

Het restaurant van het fraaie Château St.Gerlach presenteert seizoensgebonden gerechten met een moderne twist. Veelal vers uit eigen groentetuin, wel zo gezond na alle fastfood van de afgelopen dagen!

Kasteel Elsloo – Elsloo

Op carnavalsdinsdag kan je ook terecht in Elsloo voor een heerlijke lunch of diner. Franse en mediterrane smaken zijn de rode draad door het menu. Dineren onder de eeuwenoude arcaden en genieten van de omringende natuur laten je de carnavalsgekte ontvluchten.

Kasteel TerWorm – Welten

Ongedwongen en sfeervol ontspannen kan bij Kasteel TerWorm. Bij dit karaktervolle kasteel kun je terecht voor een ontbijt, lunch of diner op carnavalsdinsdag. Op het bord komen mooie moderne creaties die nooit ontgoochelen..

Pirandello – Landgraaf

Geniet van seizoensgebonden gerechten met een moderne twist bij Pirandello. Het restaurant biedt een schitterend uitzicht op de eigen wijngaard.

CINQ – Wyck

Geen zin in een gefrituurde maaltijd maar wel dicht bij de gezelligheid blijven? Bij CINQ kun je terecht voor heerlijke bistro gerechten voor lunch en diner.

Toch liever carnaval vieren? Lees dan hier 7 dingen die je moet weten als je in Maastricht carnaval gaat vieren.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.