Home > Business > Zomerkasteelfeest luidt nieuw werkjaar in

Zomerkasteelfeest luidt nieuw werkjaar in

In de prachtige tuinen van Kasteel van Ordingen, nabij Sint Truiden, verzamelden zich woensdagavond meer dan duizend ondernemers, managers en politici, voornamelijk afkomstig uit Belgisch Limburgs. Dat gebeurde in het kader van het jaarlijkse Zomerkasteelfeest, de jaarlijkse traditionele start van het nieuwe werkjaar, georganiseerd door Voka- Kamer van Koophandel Limburg. Na een onderbreking van een jaar door corona, hadden de ondernemers het netwerken duidelijk gemist. ,,Deze editie moest dus niet onderdoen voor die van 2019”, aldus voorzitter Karin Van De Velde.

Door het gebruik van het zogeheten Covid Safe ticket, konden alle coronamaatregelen tijdens het evenement worden losgelaten. Daardoor kon er als vanouds worden gegeten, gedronken en genetwerkt. De gasten hadden de keuze tussen een zittend diner of een walking diner.

De bijeenkomst werd tevens gebruikt om de drie oudste bedrijven die dit jaar een jubileum vieren, in de bloemetjes te zetten. Dat waren: Degroof Peercam (150 jaar), Nelissen Steenfabrieken en Lecocq Flavours (beide 100 jaar). Zij kregen uit handen van Tom Vandeput, gedeputeerde van Economie, de bijbehorende oorkondes uitgereikt.

Ook de nodige politici gaven act de presence. Zo zagen we Europarlementarier Hilde Vautmans en Vlaams ministers Wouter Beke en Lydia Peeters. Vanuit de provincie Limburg waren o.a. Gedeputeerde Igor Philtjens, Bert Lambrechts en zoals reeds genoemd Tom van de Put aanwezig. Burgemeester van Sint Truiden en dus mede-gastvrouw van de avond, Veerle Heeren verwelkomde dan weer iedereen bij de toegangspoort van het kasteel.

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.