Home > Business > Zandbeek ‘Beste Bureau van het Jaar’

Zandbeek ‘Beste Bureau van het Jaar’

Auteur: Maarten van Laarhoven

Communicatie- en marketingbureau Zandbeek, met vestigingen in Maastricht en Eindhoven, is uitgeroepen tot het beste contentmarketingbureau van Nederland. Bij de uitreikingen in het kader van de Grand Prix Content Markteting, donderdagavond in het Postillion Convention Centre in Amsterdam, ging Zandbeek er naar eigen zeggen ‘met de meest begeerde award van de avond’ vandoor.

De Grand Prix Content Marketing zijn beloningen voor de beste contentmarketing cases en de beste contentproducties in Nederland en België. De Grand Prix bestaat uit Awards voor de meest succesvolle strategieën en uit Bekroningen voor uitblinkende producties in specifieke categorieën. ,,Wauw. Wat een ongelofelijke eer. We worden er bijna stil van…”, schrijft Zandbeek in een bekendmaking op de eigen site.

Het juryrapport is lovend over de zoon en de dochter van de oprichter en naamgever van het bureau Willem van Zandbeek, die vorig jaar na een kort ziekbed op 65-jarige leeftijd overleed. Na het wegvallen van hun vader namen zij de leiding van het in de loop der jaren flink gegroeide familiebedrijf op zich.

De jury van Grand Prix Content Markteting omschrijft Zandbeek in haar rapport als een ‘terechte winnaar’. ,,Zeker als we in ogenschouw nemen wat ze als team hebben doorgemaakt het afgelopen jaar met het wegvallen van de oprichter, naamgever en vader van de huidige directie Fleur en Jasper.”

Zandbeek is ‘inhoudelijk een zeer sterk bureau dat prachtig werk maakt en vaak positief in de pers te zien is”, aldus de vakjury. ,,Ze onderscheiden zich op een positieve manier binnen het vak, zijn vooruitstrevend op verschillende vlakken en hebben lef om het anders te doen en dat is de essentie van hetgeen wij zoeken bij Bureau van het Jaar!”

CEO Fleur van Zandbeek is trots op de Award, zo laat ze weten. ,,Dat we ons Bureau van het Jaar mogen noemen, is wat ons betreft vooral een waardering voor de kracht van het collectief. Dat dit ingrediënt cruciaal is, wisten we. Afgelopen jaar heeft ons alleen maar in dat gevoel gesterkt. Het vertrouwen van het team in mijn broer en mij, hun tomeloze inzet in de periode dat wij afscheid namen van onze vader, en hun ideeën en scherpe blik voor topkwaliteit, hebben ons jaar zonder meer memorabel gemaakt.”

Het is overigens niet voor het eerst dat Zandbeek in de prijzen valt. Vorig jaar behaalde het bureau een eerste plaatst in de MT1000, het grootste Nederlandse onderzoek naar de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners in Nederland.

In Maastricht is Zandbeek onder meer de drijvende kracht achter het succes van winkelcentrum Entre Deux. Enkele jaren geleden lanceerde het bureau ‘Entre Deux Fashion Blogger’ een wedstrijd onder modebloggers, die het winkelcentrum binnen korte tijd veel aandacht opleverde. De actie werd vorig jaar beloond met een belangrijke Amerikaanse vakprijs.

Dochteronderneming Nexwork deed samen met een Vlaamse partner van zich spreken met een app over de Mijnstreek in Belgisch Limburg als cultureel erfgoed.  

 

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu