Home > Business > Winefair

Winefair

De Hasseltse wijnbar L’Aperi Vino wordt een jaar lang de nieuwe hoofdsponsor van Winefair Limburg. Dat wordt zeker een leuk samenwerkingsverband! L’Aperi Vino staat namelijk voor culinair genot en lekkere wijnen, iets wat de bezoeker van Winefair van Limburg natuurlijk bekend in de oren klinkt.

Beide vormen een unieke match. L’Aperi Vino is zeker geen doorsnee Italiaans aperitief/wijnbar-concept. Voor de Hasseltse wijnbar staan kwaliteit, niveau, innovatie en klantgerichtheid altijd voorop. Iets waar Winefair zich aan kan relateren. De grootste wijnbeurs van Limburg onderscheidt zich namelijk door een uniek recept: een combinatie van een hardwerkend team en een innovatieve marketingstrategie.

De samenwerking zal op verschillende vlakken georiënteerd worden. Winefair zal bijvoorbeeld het publiek kennis laten maken met de lekkere wijnen van L’Aperi Vino, maar ook een voucher uitdelen die de bezoeker het recht geeft op een gratis glas Prosecco bij L’Aperi Vino in de maand november.

Meer informatie of kaarten zijn te verkrijgen op de website www.winefair.be

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.