Home > Business > Win een dinercheque ter waarde van 100 euro

Win een dinercheque ter waarde van 100 euro

Tijdens hun stageperiode krijgen stagiaires van Chapeau de kans om zichzelf als onderdeel van een team en binnen een professionele werkomgeving te ontwikkelen. Daarnaast is er volop aandacht voor onderzoek dat bij hun studierichtingen past. Laura Cox (afstudeerstudent Communicatie) en Anne-Sophie Heijmans (derde jaarstudent Commerciële Economie) kozen allebei voor een vraagstuk inzake abonnementenbeheer en sociale media.

Om een zo accuraat mogelijk beeld te krijgen van de huidige situatie hebben Laura en Anne-Sophie daarom samen een enquête opgesteld die van waarde is voor beide onderzoeken. De uitkomsten vormen de basis voor het advies dat Anne-Sophie en Laura aan het einde van hun stage periode aan Chapeau geven.

Deze enquête heeft betrekking op de social mediakanalen van Chapeau en kan daarom louter ingevuld worden indien je Chapeau op een van haar sociale media kanalen (Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en/of YouTube) volgt.

Het invullen van de enquête kost duurt circa 10 minuten. Onder de respondenten wordt één dinercheque ter waarde van 100 euro verloot, te besteden bij Restaurant Da Vinci in Maasbracht.

Onderzoek Anne-Sophie en Laura
Op welke kanalen volg je Chapeau? *
Welke van de 9 thema's van Chapeau vind je het meest interessant? *
Ben je geabonneerd op Chapeau Magazine? *
Ben je woonachtig in Belgisch of Nederlands Limburg?
Wil je kans maken op de dinercheque ter waarde van 100 euro te besteden bij Restaurant Da Vinci?
Mogen wij jou telefonsich benaderen voor een diepte-interview jouw band met Chapeau Magazine?

Grande merci, namens Anne-Sophie & Laura!

hide auteur

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu