Home > Business > Will Raven commercieel directeur bij Attent Vermogensbeheer

Will Raven commercieel directeur bij Attent Vermogensbeheer

Attent Vermorgensbeheer is het nieuwe jaar gestart met een sterke groei-ambitie. In dat kader past de benoeming van Will Raven ( 56) per 1 januari tot commercieel-directeur. Raven nam in 2018 afscheid als directeur Limburg van ABNAmro Mees Pierson. Attent Vermogensbeheer is een beleggingsonderneming met kantoren in Maastricht en Lanaken.

„Het principe van een zo persoonlijk mogelijke benadering van de klant staat centraal bij Attent en dat past goed bij mij”, zo verklaart Raven zijn nieuwe stap. „Ondanks alle nieuwe communicatietechnieken geloof ik nog altijd heilig in het persoonlijke contact, zeker als het om het beheer van vermogen gaat. Dat gebeurt vaak door te beleggen via de gebruikelijke beursgenoteerde aandelen en beleggingsfondsen, maar het kan bij deze organisatie bijvoorbeeld ook door te investeren in direct onroerend goed.  Attent is een middelgrote partij met een flinke groei-ambitie en in dat kader is op mij een beroep gedaan.”

In zijn nieuwe team gaat Will Raven onder meer samenwerken met een oude bekende, want ook Ernest Keulers, voormalig senior beleggingsspecialist bij ABNAmro Mees Pierson, is per 1 januari overgestapt naar Attent.

FOTOGRAFIE FRITS WIDDERSHOVEN

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu