Home > Business > Wil jouw onderneming over de grens groeien?

Wil jouw onderneming over de grens groeien?

Voka – Kamer van Koophandel Limburg verenigt meer dan 3.100 ondernemingen in het grootste professionele netwerk van Belgisch Limburg. Via een uitgebreide dienstverlening en verschillende netwerkmogelijkheden is dit een nuttige partner om te ondernemen bij onze Zuiderburen.

Andere functie
Een Kamer van Koophandel in België heeft een andere functie dan de KvK in Nederland. „We verzorgen geen inschrijvingen van nieuwe ondernemingen, maar bieden in ruil voor contributie ondersteuning en dienstverlening,” legt directeur ondernemersrelaties Dominic Schouterden uit.

De leden van Voka – KvK Limburg krijgen toegang tot een netwerk van 18.000 Vlaamse en 3.100 Limburg-se ondernemingen. „Tijdens onze events kun je veel relevante contacten opdoen. Je kunt als ondernemer bovendien deelnemen aan tal van Voka-netwerken waar je gelijkgestemden ontmoet. De nadruk ligt op het uitwisselen van ervaringen, want ondernemers hebben vaak dezelfde hordes moeten nemen.”

Eén loket
Met meer dan zestig medewerkers biedt Voka – KvK Limburg ook heel wat expertise, aldus Schouterden: „Nederlandse bedrijven kunnen met al hun vragen bij ons terecht. We zijn een ‘single point of contact’. We geven advies over lokale subsidies, maar bijvoorbeeld ook over internationaal ondernemen, innovatie en financiering.”

Leden kunnen ook voordelig deelnemen aan opleidingen en begeleidingstrajecten. „Dat geldt ook voor alle medewerkers,” benadrukt Schouterden. „Als je bedrijf lid is, zijn alle medewerkers dat ook.”

Via het magazine Bedrijvig Limburg worden leden op de hoogte gehouden van de uitgebreide dienstverlening van Voka, maar ook van het reilen en zeilen van ondernemend Belgisch-Limburg.

Dominic Schouterden.

Nederlandse bedrijven kunnen met al hun vragen bij ons terecht. We zijn een ‘single point of contact.’

Voka – KvK Limburg
www.voka.be/limburg

_____________

Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu