Home > Business > Wijnhotel in Valkenburg

Wijnhotel in Valkenburg

Valkenburg krijgt een heus wijnhotel, wat betekent dat deze godendrank het hele concept van het hotel en restaurant zal bepalen. De familie Tummers heeft het gelijknamige hotel tegenover het station na 99 jaar verkocht aan Dormio Resorts & Hotels, de groep die ook het luxe vakantieresort in Maastricht exploiteert.

Eigenaresse Inez Tummers gaat genieten van haar pensioen en is blij met de nieuwe bestemming van het hotel. „Dit wordt voor Valkenburg van toegevoegde waarde met zo’n mooi concept.”

Het hotel krijgt de komende maanden een facelift. „Elke kamer krijgt een eigen wijnlabel”, zegt Dormio-CEO Roel de Boer. „En het restaurant wordt een combinatie wijnbar-restaurant. We gaan met Limburgse wijnboeren samenwerken, en aanvullend ook wijn van andere regio’s presenteren.”

Een van de plannen is om maar liefst tweehonderd sommeliers te betrekken bij de zaak middels speciale avonden en evenementen. Die kunnen zich alvast aanmelden via servicedesk@dormio.eu.

hide auteur

Auteur: Jo Cortenraedt

Hoofdredacteur, uitgever en allround journalist

Jo Cortenraedt

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu