Home > Business > Wiertz Company opent alweer een filiaal: dit keer in Tilburg

Wiertz Company opent alweer een filiaal: dit keer in Tilburg

Uitzendorganisatie Wiertz Company uit Kerkrade heeft sinds vandaag een nieuwe vestiging in Tilburg. De opening van de vestiging in de voormalige textielstad past in de ambitieuze landelijke groeiambities van Wiertz Company, zo laat het bedrijf weten. Eerder dit jaar opende het van origine Kerkraadse bedrijf al een vestiging in Eindhoven.

De opening van een nieuw filiaal, uitgerekend in deze tijd, mag opmerkelijk worden genoemd. Waar veel uitzendorganisaties zich terugtrekken of hun dienstverlening vooral online inrichten, blijft voor de Limburgse uitzendorganisatie een fysieke aanwezigheid een belangrijk uitgangspunt van de bedrijfsformule.

Dat laatste heeft vooral te maken met het feit dat Wiertz Company hecht aan een verbondenheid met de regio, aldus CEO Roger Holtus. ,,Naast de kansen die digitalisering biedt geloven we onverminderd in het belang van een écht kantoor met échte mensen.”

De keuze van Wiertz Company om zich in Tilburg te vestigen, komt niet zomaar uit de lucht vallen. Tilburg en omstreken geldt als en van de hardst groeiende logistieke hubs van Europa, met een grote logistieke sector en een uitstekende ligging ten opzichte van Europa. De regio is dit jaar zelfs uitgeroepen tot de nummer 1 logistieke hotspot van Nederland.

Tilburg beschikt behalve over een uiterst gunstige en centrale ligging, over een goede infrastructuur en een bereikbaarheid. Het ondernemersklimaat is er volgens Wiertz Company van internationaal niveau.

De nieuwe vestiging van bevindt zich aan de Dr. Hub van Doorneweg, in kantorencomplex ‘The Rise’ (de voormalige Interpolis-torens). De opening van de vestiging past naadloos in de strategie van Wiertz Company om steeds meer marktaandeel te veroveren in Nederland. ,,In 2030 willen we in de top-10 staan van Nederlandse uitzendorganisaties”, aldus Holtus. ,,Vestiging Eindhoven was daar begin dit jaar een eerste wapenfeit van, en nu volgt Tilburg. En Tilburg is zeer zeker niet de laatste vestiging die we openen. We kijken alweer verder naar nieuwe potentiële vestigingsplaatsen. Vanuit deze locaties, het brede huis van mens en werk, zal Wiertz Company de nationale harten veroveren.”

Met diensten als uitzenden, payrolling en executive recruitment heeft Wierz nu in totaal 27 vestigingen in Nederland, Duitsland als Polen. Er werken dagelijks meer dan 100 vaste medewerkers. Ruim 4000 flexmedewerkers zijn ondergebracht bij ruim 700 werkgevers. Wiertz Company koerst momenteel op een omzet van ruim 80 miljoen euro.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu