Home > Business > Ward Vleugels

Ward Vleugels

Na 15 jaar vertrekt Ward Vleugels als CEO bij de parkeergigant Q-Park. In mei volgend jaar zal hij officieel terugtreden. Vleugels vindt dat het na 15 jaar tijd wordt dat het bedrijf door een andere bestuurder geleid gaat worden, te  meer dat Q-Park intern gesplitst zal gaan worden in een vastgoedtak en een operationele divisie.

Maastrichtenaar Ward Vleugels is oprichter van Q-Park, een parkeerbedrijf dat is ontstaan uit de eerste parkeeractiviteiten van drs. Ger Ruijters, schoonvader van Vleugels. Ruijters bouwde de eerste parkeergarage onder het Vrijthof in Maastricht. Dat is nu een van de vele Q-Park-locaties.

Q-Park is inmiddels een van de grootste Europese spelers op de parkeermarkt en is in tal van landen actief.

Vleugels is tevens aandeelhouder bij Q-Park en bovendien is hij betrokken bij project-ontwikkelaar 3W.

Het terugtreden van Vleugels zat er al een tijdje aan te komen. Tijdens het jongste Preuvenemint op het Vrijthof in Maastricht was al de verwachting dat de jaarlijkse VIP-ontvangst van Q-Park vanaf volgend jaar niet meer gehouden zou worden, omdat dit niet meer zou passen in de visie van het bedrijf. Het organiserend Struys-comité is al bezig met een ander bedrijf om die festiviteit op de donderdagmiddag over te nemen.

Begin deze week werd Vleugels in het hoofdkantoor van Q-Park in Maastricht geïnstalleerd als honorair-consul van Duitsland in Limburg.

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu