Home > Business > Vrolijk weerzien op Limburg Leads Booster

Vrolijk weerzien op Limburg Leads Booster

Voor de een was het wat onwenniger dan voor een ander. Maar iedereen was weer enthousiast om elkaar weer op een zakelijk evenement te kunnen ontmoeten. Netwerken als vanouds dus, met een hapje en drankje erbij. Het gebeurde woensdagavond volop tijdens ‘Limburg Leads Booster’, de netwerkavond van het tweedaagse zakelijke evenement Limburg Leads.

Voor MECC Maastricht, waar vorige week de succesvolle horecabeurs BBB Maastricht gehouden werd, is Limburg Leads – dat vandaag zijn tweede dag beleeft – het tweede geslaagde eigen evenement in minder dan anderhalve week tijd. 

De ambitie van Limburgs Leads is het bij elkaar brengen van de Euregionale triple helix: directies, managers, startups, MKB’ers, kennisinstellingen en overheid, om op die manier het succes van de ondernemers, en daarmee dat van de Euregio te vergroten. ,,In de Euregio ligt nog meer dan voldoende potentie. We benutten er nog maar een fractie van en dat is zonde, aldus LIOF-directeur Tys van Elk.

Beursmanager Jop Thissen toonde zich dan ook verheugd over het feit dat de nodige deelnemers uit België en Duitsland komen. ,,Dit is een mooie basis, die we de komende jaren verder kunnen uitrollen”, aldus Thissen.

Huub Narinx, directeur van de Limburgse Werkgevers Vereniging (LWV) liet weten voorzichtig positief te zijn als het gaat om de nabije toekomst. ,,Ik heb bij Limburgse ondernemers gedurende de gehele Covid-19 periode een enorme flexibiliteit en innovatiekracht mogen bespeuren. Nu krijgen veel ondernemers weer met andere problemen te maken; leveringsproblemen bijvoorbeeld en een tekort aan personeel. We zullen dus wendbaar en innovatief moeten blijven. Maar dat kunnen we in Limburg als geen ander.”

Tijdens de informele setting van de Limburg Leads Booster werden gedurende gehele avond de Euregionale netwerkbanden versterkt. Een mooi begin, maar er is nog veel werk aan de winkel.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.