Home > Business > Voka toost op geheel vernieuwde behuizing

Voka toost op geheel vernieuwde behuizing

Het vernieuwde Voka-gebouw aan de Gouverneur Roppesingel in Hasselt is gisteren na een grondige opknapbeurt feestelijk in gebruik genomen. Het oorspronkelijke gebouw in de hoofdstad Belgisch Limburg is na dertig jaar volledig gerenoveerd en uitgebreid met nieuwbouw. De opening van de nieuwe behuizing werd verricht door Voka-voorzitter Joris Vrancken en gouverneur Jos Lantmeeters.

In de nieuwe opzet, die drie miljoen euro heeft gekost, zijn ruimtes voor ontmoeting gecreëerd, de moderne kloostergang verbindt oud met nieuw en een patio biedt mogelijkheden voor ontvangsten bij evenementen. Er zijn verder vijf vergaderlokalen, een opleidingsruimte en flexplekken. Daarnaast is er een bistro voorzien.

Ondernemers die de nieuwbouw zelf willen aanschouwen én de sfeer willen proeven, kunnen dat doen op 6 oktober tijdens de Open Bedrijvendag. Chapeau nam alvast een kijkje.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.