Home > Business > Voedselleverancier ‘supertrots’ op Steven Kruijswijk

Voedselleverancier ‘supertrots’ op Steven Kruijswijk

Auteur: Maarten van Laarhoven

Bij Daily Fresh Food in Geleen, de grootste vers-leverancier van Zuid-Limburg en tevens foodpartner van het Team LottoNL-Jumbo, vieren ze het Nederlandse succes in de eergisteren in Turijn afgesloten Giro d’Italia uitbundig mee. In een persbericht laat het bedrijf weten dat het ‘supertrots’ is op het team en meer in het bijzonder op Steven Kruijswijk, die dagenlang in de roze leiderstrui rondreed en uiteindelijk vierde werd. ,,Wat een wedstrijd! In de drie weken is een teamprestatie van wereldformaat geleverd”, jubelen ze bij Daily Fresh Food.

Daily Fresh Food heeft in deze 99ste Giro d’Italia de maaltijden voor het Team LottoNL-Jumbo verzorgd. Het bedrijf is sinds 2013 foodpartner van het team. Voor iedere wedstrijd en training kunnen de renners rekenen op uitgebalanceerde maaltijden, waarmee zij optimaal kunnen presteren, aldus Daily Fresh Food.

Tijdens de vorige maand verreden Amstel Gold Race is het contract tussen Team LottoNL-Jumbo en Daily Fresh Food weer met drie jaar verlengd. De broodmaaltijden voor de renners worden verzorgd door het team van Frank van Eerd van de Bisschopsmolen in Maastricht.

Culinair adviseur Marcel Bisselink van Daily Fresh Food, heeft tijdens de Ronde van Italië dagelijks contact gehad met het team. Samen met specialisten uit de staf adviseert hij de renners over hun eten en drinken. ,,Door uitgebalanceerde voeding kunnen de renners beter presteren en sneller herstellen”, aldus Bisselink. ,,Wij stellen voor iedere renner een individuele menucyclus samen.”

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.