Home > Business > Vlaamse ondernemers massaal naar Oostende

Vlaamse ondernemers massaal naar Oostende

Auteur: Jempi Welkenhuyzen

Hoe krijg je 750 zaakvoerders van kleine en middelgrote ondernemingen uit heel Vlaanderen gemotiveerd om helemaal af te reizen naar de Belgische kust voor het bijwonen een UNIZO-congres? Nou, bijvoorbeeld zo: je organiseert een topseminar in het Casino-Kursaal van Oostende. Je nodigt tien gerenommeerde sprekers uit, onder wie politiek spindoctor Noël Slangen, Wouter Torfs van de gelijknamige schoenketen en groeiondernemer Matty Paquay. Zij kluisteren je gedurende twintig minuten aan je zetel met een zeer inspirerende uiteenzetting. En achteraf kun je alles nog eens nalezen in een van hun gesigneerde boeken, die je mee naar huis mag nemen. Van een unieke formule gesproken! Voeg daarbij nog het feit dat op het congres de Jongste KMO-er (KMO staat voor kleine- of middelgrote onderneming) en de nationale KMO van het jaar 2018 wordt uitgereikt, en dan weet je het wel.

Als Limburgse KMO van het jaar werd Futech/iLumen Tessenderlo in de bloemetjes gezet. Laureaat voor meest beloftevolle KMO in Limburg blijkt Fibricheck Hasselt te zijn. Beide bedrijven scoren door sterk in te zetten op de eigen ontwikkeling en tegelijk hoge ogen te gooien op het vlak van internationale expansie.

Uiteindelijk mochten Indra Dewitte, hoofdredacteur van het Het Belang van Limburg samen met professor Eddy Laveren en gedelegeerd bestuurder UNIZO Danny van Assche de uiteindelijke winnaars bekendmaken. De nationale Awards gaan naar het big datamarketingbedrijf StepUp Consulting Leuven en IPARC, een platform uit Kampenhout dat instaat voor conservatie en restauratie in musea, kerkfabrieken, kunstliefhebbers en verzamelaars.

Foto’s: Jempi Welkenhuyzen

___________________________________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu