Home > Business > Vicky Thoelen stapt over van eventbureau COCOMO naar Kachet

Vicky Thoelen stapt over van eventbureau COCOMO naar Kachet

Vicky Thoelen, een van de gezichten van het Hasseltse evenementenbureau COCOMO, zet een nieuwe stap in haar carrière. Zij is benoemd tot operationeel directeur bij het eveneens in Hasselt gevestigde  Kachet eventvenues en foodconcepten. Dit is een snelgroeiende Limburgse onderneming, die een aantal bijzondere eventlocaties uitbaat, waaronder Tiendschuur Herkenrode in Hasselt, Hangar 58 in Bokrijk en Goed van Gothem in Heers.

Vicky Thoelen werkte meer dan twintig jaar bij COCOMO. Samen met CEO Lut Wyers stond ze aan de basis van een groot aantal spraakmakende events.

Haar overstap komt opvallend genoeg midden in de coronacrisis, die een grote impact heeft op zowel de evenementenbranche als de wereld van de catering. Desondanks is Thoelen vol goede moed. Ondanks het feit dat de coronacrisis roet in het eten gooit, is er bij Kachet veel om naar uit te kijken, verzekert ze het zakelijke platform Made in Limburg. ,,We kijken er met het hele team enorm naar uit om hier snel van ons te laten horen.”

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu