Home > Business > Vestiging Dolmans Landscaping Service Belgisch-Limburg is verhuisd

Vestiging Dolmans Landscaping Service Belgisch-Limburg is verhuisd

Drie keer verhuizen in negen jaar tijd. Ga er maar aanstaan. En toch. Toen het groenvoorzieningsbedrijf Dolmans uit Bunde 15 jaar geleden de grens overstak naar Belgisch-Limburg kon niemand bevroeden dat de eerste stek in Beringen al vlug te klein zou zijn, zelfs dat een ontwikkeling in Houthalen zo’n versnelde groeifase zou doormaken dat opnieuw een grotere locatie zich opdrong. Dat werd dus Lummen. Waar het bedrijf sinds kort zijn nieuwe thuishaven vond op het bedrijventerrein aan de Dellestraat. Een toplocatie want pal aan het bekende ‘klaverblad’ , het conflictvrije knooppunt tussen de snelwegen A2/E314 en de A13/E313.

Van hieruit ben je overigens in no-time in Wilrijk, waar Dolmans vorig jaar december ook al een nieuwe vestiging opende. Een andere troef is dat Lummen voor de helft  uit groen bestaat, waarvan 25 procent beschermd is. Vakmanschap komt hier zeker te pas en nieuwe projecten met de gemeente Lummen staan reeds in de steigers. Dat beaamde burgemeester Luc Wouters (CD&V) alvast tijdens de opening. De ex-internationaal scheidsrechter voelde zich in zijn sas op de groenmat die speciaal voor de gelegenheid in de hall werd uitgerold. Bij Dolmans Landschaping Lummen zijn momenteel een 40-tal werknemers aan de slag. De omzet werd in vier jaar tijd verdubbeld en gaat richting 4 miljoen euro. Toch blijft Dolmans een warm familiebedrijf met oog voor maatschappelijk ondernemen. Eén en ander is vertaald in het boekwerk ‘Talent in overvloed: de opstart van een maatwerkafdeling van A tot Z’. En als hoofdsponsor is men nauw betrokken bij het succesvolle ‘Boels/Dolmans Cyclingteam’, dat als vrouwenwielerploeg volgend jaar onder de naam ‘SD Worx’ de vaste waarde en ambitie van Dolmans Landscaping verder uitstraalt.

 

hide auteur

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu