Home > Business > Van Melick catering kiest voor Rodaboulevard

Van Melick catering kiest voor Rodaboulevard

Van Melick, the catering company gaat in Kerkrade een bedrijfspand bouwen van circa 2.000 vierkante meter bouwen. Het bedrijf heeft daartoe van de gemeente Kerkrade een lap grond aan de Wiebachstraat op de Rodaboulevard gekocht. Directeur Jorrit van Melick en wethouder Dion Schneider (VVD, Economische Zaken) de koopovereenkomst inmiddels getekend.

Het bedrijf Van Melick groeit. De cateraar heeft de ambitie om nieuwe catering-concepten te ontwikkelen waar de bestaande voorzieningen niet in kunnen voorzien. Daarom is er behoefte aan uitbreiding. De huidige vestiging van Van Melick in Hoensbroek blijft gewoon geopend.

Bij de vestiging op de Rodaboulevard Kerkrade zullen zo’n 30 mensen werk vinden. Naast kantoor- en magazijnvoorzieningen realiseert Van Melick hier keukens voor de bereiding van voedsel voor de eigen cateringservice (zoals Mees Catering), horeca, zorginstellingen en retail.

Wethouder Schneider is blij met de komst van Van Melick naar de Rodaboulevard. Deze past binnen het succesvolle uitgiftebeleid en de ontwikkelingen op de Rodaboulevard, zo vindt hij. Dit bedrijvengebied ontvangt meer dan 6 miljoen bezoekers per jaar. We zijn blij opnieuw een succesvol bedrijf te kunnen accommoderen op de Rodaboulevard.”

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.