Home > Business > Vakantiegevoel op de golfbaan

Vakantiegevoel op de golfbaan

Net als bij zo veel dingen, is golfen een behendigheid die makkelijker wordt naar mate je meer oefent. Gelukkig hoeft dat in het geval van golf geen probleem te zijn: de golfbaan zelf is als een oase van rust. De tijd die je op de baan spendeert ben je maar met twee dingen bezig en dat zijn golf en de persoon met wie je speelt. Over het algemeen doe je dat in een prachtige omgeving, elk seizoen heeft wel iets moois. De golfbaan is een ideale plek om helemaal tot rust te komen en tegelijkertijd aan je 10.000 stappen te komen.

Geen wonder dus dat golf booming is. Niet alleen vanwege alle voordelen die we al noemden, maar ook omdat de sport helemaal coronaproof kan worden beoefend: anderhalve meter afstand houden is geen enkel probleem. Bovendien ben je in de buitenlucht. Dat veel mensen zich geroepen voelen zich aan de golfsport te wagen, merken ze ook bij Golf & Country Club Hoenshuis in Voerendaal, waar zich sinds de heropening op 11 mei een groot aantal belangstellende nieuwkomers heeft gemeld.

Om startende golfers op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de sport, organiseert de golfclub in Voerendaal deze zomer en het najaar diverse kennismakingsochtenden. Tijdens een twee uur durend programma (van 11.00 uur tot 13.00 uur) krijgen deelnemers een rondleiding, golfles, demonstratie en uitleg over het Start To Golf-pakket van Golf & Country Club Hoenshuis.

De komende kennismakingsochtenden vinden plaats op 14 juni, 27 juni, 12 juli, 25 juli, 9 augustus, 22 augustus, 6 september, 19 september, 27 september, 10 oktober en 25 oktober 2020. Inschrijven voor een kennismakingsochtend kan hier.

Hoensweg 17, Voerendaal (NL) – hoenshuis.nl

hide auteur

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu