Home > Business > Uitbreiding Designer Outlet Roermond feestelijk geopend

Uitbreiding Designer Outlet Roermond feestelijk geopend

De 4e fase van het Designer Outlet Roermond draaide in de praktijk al een week, maar nu was er tijd voor de officiële opening.

Dat gebeurde kort maar krachtig, strak geregisseerd, in aanwezigheid van heel wat genodigden onder wie de oprichter en voorzitter van de hele groep McArthurGlen (met al meer dan 20 outlets in heel Europa en Canada), Joey Kaempfer en de CEO Julia Calabrese.

En ook een groot deel van het Roermondse stadsbestuur onder wie burgemeester Rianne Donders en de wethouders Angely Waajen en Raja Fick. En ook de voormalige wethouder Jos van Rey die destijds de grote voorvechter was van de komst van het Outlet Center naar Roermond. Hij werd vergezeld door Piet van Pol, de project-ontwikkelaar met wie hij in dit plan samenwerkte.

Directeur Marc Bauwens van het Designer Outlet Roermond beleefde zijn ‘finest hour’. „ In 2001 begonnen we hier met slechts enkele tientallen winkels. Zelf ben ik er in 2003 bijgekomen. En nu zitten we op 200 winkels van vele topmerken, met meer dan 6 miljoen bezoekers per jaar en meer dan 3.000 werknemers. Daar ben ik ongelooflijk trots op.”

De openingshandeling moest in rap tempo voor 10 uur gebeuren, want vanaf dat tijdstip stroomde het winkelparadijs weer vol met bezoekers uit alle windstreken.

 

 

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.