Home > Business > Tweede editie Limburg Leads verplaatst naar het najaar

Tweede editie Limburg Leads verplaatst naar het najaar

De tweede editie van Limburg Leads, het Euregionale business-evenement dat gepland stond op 19 en 20 mei, is vijf maanden verschoven, naar 20 en 21 oktober van dit jaar. Aanleiding is de nog altijd voortdurende onzekerheid over de vraag of grotere evenementen over ruim twee maanden al kunnen worden toegestaan en of mensen zich dan veilig voelen.

Het besluit tot uitstel is volgens MECC Maastricht genomen in nauw overleg met de belangrijkste partners van Limburg Leads, waaronder LIOF, werkgeversvereniging LWV en MKB Limburg.

Aanvankelijk was het de bedoeling dat de tweede editie van het succesvolle Euregionale platform in september vorig jaar zou plaatsvinden met een aangepast programma dat volledig gericht was op ondernemen in het post-corona tijdperk. ‘Business after Corona’ zou een ‘hybride’ evenement worden, waarbij ondernemers die niet in de gelegenheid waren of zich niet comfortabel voelden bij het fysiek bezoeken van het evenement, toch online actief konden deelnemen aan Limburg Leads.

Volgens MECC Maastricht blijkt uit een peiling dat potentiële deelnemers aan het event – onder wie veel topondernemers en –bestuurders – een grote behoefte hebben elkaar weer persoonlijk te ontmoeten.

limburgleads.com

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu