Home > Business > Townhouse Apartments van LBG Hotels voorzien in toenemende behoefte

Townhouse Apartments van LBG Hotels voorzien in toenemende behoefte

LBG Hotels blijft ondanks de moeilijke tijd waarin we leven geloven in een bloeiende toekomst voor de hotellerie en het (zakelijk) verblijfstoerisme. Deze week opende de Maastrichtse hotelgroep Townhouse Apartments Maastricht. Volgens directeur Rino Soeters is de nieuwe formule een antwoord op de vraag naar overnachtingsmogelijkheden voor mid- tot longstays en familiekamers in de stad.

Townhouse Apartments – gevestigd in het voormalige hotel St. Martenslane n de Sint Maartenslaan, op een steenworp van het station – is de eerste uitbreiding van LBG Hotels-concept ‘Townhouse’.

Townhouse Designhotel Maastricht, pal tegenover Townhouse Apartments, is geopend in 2009 en wordt sindsdien onafgebroken gewaardeerd door gasten uit binnen- en buitenland. In 2011 won Soeters met zijn destijds vernieuwende Townhouse-concept de felbegeerde Dutch Hotel Award, een landelijke prijs die jaarlijks wordt uitgereikt voor het meest inspirerende of vernieuwende hotelconcept.

Het merk Townhouse is de afgelopen tien jaar sterk gegroeid en blijft op korte termijn verder groeien. De volgende uitbreiding staat – zoals Chapeau al eerder meldde – op de planning voor 2022. Dan verwacht LBG Hotels Townhouse Designhotel Den Haag te openen met inpandige Townhouse Bakery, op steenworp afstand van het Binnenhof.

Townhouse Apartments is de annex van Townhouse Designhotel Maastricht: gasten checken in in het hoofdgebouw en logeren daarna in hun eigen studio aan de overzijde, met eigen hoofdingang. Townhouse Apartments omvat dertien kamers in drie verschillende types: medium, large en XL. De laatste twee categorieën zijn voorzien van een kitchenette met combi magnetron, koffie- en thee faciliteiten, kingsize Auping bed en slaapbank. Ze bieden de mogelijkheid om te overnachten met maximaal vier personen. Beide kamertypes zijn volgens LBG Hotels ideaal voor een verblijf langer dan een dag of voor bijvoorbeeld gezinnen die graag samen op één kamer willen overnachten.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.