Home > Business > Toeristische infodesk geopend bij Designer Outlet Roermond

Toeristische infodesk geopend bij Designer Outlet Roermond

Roermond heeft sinds vandaag een toeristische infodesk die bedoeld is om het winkelend publiek op zogeheten piekmomenten actief te informeren over de uitgebreide toeristische en recreatieve mogelijkheden in de binnenstad en de regio. De desk, die een plaats heeft gekregen in de Guest Services Terminal bij Designer Outlet Roermond, is vanochtend feestelijk geopend.

De initiatiefnemers, Limburg Marketing, Designer Outlet Roermond en Citymanagement Roermond, hopen met het toegankelijk maken van extra informatie over de vele mogelijkheden in de regio meer mensen te enthousiasmeren voor een meerdaags verblijf in Roermond. ,,Zo staan we als regio en als Designer Outlet Roermond niet met de ruggen naar elkaar toe, maar presenteren we ons gezamenlijk richting de buitenwereld”, aldus wethouder van Roermond Angely Waajen-Crins.

Directeur Rudolf van Gompel van het Designer Outlet Roermond vertelde dat hij af en toe de vraag krijgt of de infodesk niet mensen weghoudt uit het Designer Outlet Roermond. Hij is ervan overtuigd dat dat niet het geval is. ,,Door ons samen te presenteren met de stad Roermond en de regio, maken we ons juist interessanter voor de meerdaagse bezoeker, die dan ook een mooie totaalbeleving meemaakt in de regio. Dat straalt ook weer positief op ons af. Het is een positieve wisselwerking”, aldus Van Gompel.

Met de realisatie van de infodesk gaat een al lang gekoesterde wens van de drie betrokken organisaties in vervuling. Het betekent volgens hen een verrijking van de beleving van het internationale winkelend publiek

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.